Myyjät ja maahantuojat - ohjeet ja säännöt | Ilotulite.org


Myyjät ja maahantuojat - ohjeet ja säännöt

Sivuja: [1]   Siirry alas
Dadin *
Ylläpitäjä
Info
1

  • WWW
  • mies
  • Poissa Poissa
"Iso paha admin"
Viestejä: 1134
Käyttäjien äänet: +349
tallennettu
Tämä alue on tarkoitettu suomalaisia ilotulitteita myyviä ja maahantuovia yrityksiä koskevaa keskustelua varten. Sivuston käyttöehtojen lisäksi alueella pätevät seuraavat ohjeet:

- Jokaiselle firmalle luodaan vuosittain oma ketjunsa, jossa voidaan käsitellä kyseiseen firmaan liittyviä asioita, kuten julkaistuja mainoksia ja uutuuksia, nettisivuja yms.
- Vuosittain tarkoittaa sitä, että firman ketju on kausikohtainen. Näin alueelta voisivat siis löytyä esimerkiksi ketjut Ilotulite.net 2007 ja Ilotulite.net 2008
- Kuten muussakin keskustelussa, viestien täytyy edistää keskustelua ja koskea käsiteltävää aihetta. Yleiset asiat ("tänä vuonna ostan x:n y:stä koska se on niin z") voi jättää vaikkapa Odotuskeslusteluun.

Alue on luotu helpottamaan tiedon etsimistä foorumilta. Uuden käytännön myötä eri maahantuojia koskeva sisältö löytyy selkeämmin, kun se ennen hukkui Yleisen keskustelun viestitulvaan.
« Viimeksi muokattu: 15.12.2011 21:09:07 (Dadin) »
WeeTos *
Ylläpito
Info
1
Vs: Myyjät ja maahantuojat - ohjeet ja säännöt « Vastaus #1 : 21.12.2010 18:06:46 »

  • mies
  • Poissa Poissa
"Oh, behave!"
Viestejä: 1210
Käyttäjien äänet: +574
Ikä: 32
tallennettu
Mainosten lisäämisestä foorumiliitteinä. Kuten alueen yläreunassa olevassa ohjeessa todetaan, paras tapa mainosten lisäämiseen on selkeät valokuvat tai skannaukset mainoksista ja niiden lisääminen käyttäen foorumin liitetoimintoa. Näin ne säilyvät mahdollisimman pitkään tallessa ja ne saadaan näkyviin myös tuonne Mainokset-sivulle. Liitteiden lisäämisessä monet ovat kuitenkin kohdanneet virheen ja tapauksia tutkiessani melko monet johtuvat yhdestä tietystä syystä: tiedostokoosta.

Kamerasta tai skannerista suoraan tullutta kuvaa kannattaa ehdottomasti pienentää. Niiden lähtökoko on usein monta megatavua, mutta ne saa helposti jopa muutamaan sataan kilotavuun. Yhden liitetiedoston maksimikoko on 5 megatavua, mutta koska monella käyttäjällä on sen verran hidas upload-kaista, niin monen tällaisen kuvan yhtäaikainen uploadaaminen päättyy timeout-virheeseen (eli viestin lähettäminen yksinkertaisesti kestää foorumin mielestä liian kauan). Tämä on helposti vältettävissä pienentämällä jollain yksinkertaisella kuvankatselu-/käsittelyohjelmalla kuvan kokoa. Tämän seikan kun ottaa huomioon, uskoisin, että moni pääsee kohtaamastaan virheestä eroon.

Mikäli mainoksessa on oikein monta sivua, voi sen tarpeen vaatiessa lisätä vaikka kahtena eri viestinä.

Ps. PDF-tiedostojen lisäämisen kanssa on jostain toistaiseksi tuntemattomasta syystä ongelmia.

Pps. Nimetkää liitteet mielellään järjestysnumeroin, jotta ne näkyisivät oikeassa järjestyksessä täällä. Esimerkiksi 01_tulitepulju2011.jpg, 02_tulitepulju2011.jpg jne. (pulju1, pulju2 jne... tyylinen nimeäminen sekoittaa järjestyksen jos liitteitä on yli 10, siksi järjestysnumerot muotoon 01, 02, 03 jne.)
« Viimeksi muokattu: 17.12.2012 15:05:23 (WeeTos) »
Sivuja: [1]   Siirry ylös
Rekisteröityneenä käyttäjänä voit osallistua keskusteluun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy!


 
Ilotulite.org jatkaa suomalaisen ilotuliteyhteisön perinnettä. Lue lisää...

Hae sivustolta


Tarkempi haku...