Virtuaali-ilotulituksen SM-kisat 2016 | Ilotulite.org


Virtuaali-ilotulituksen SM-kisat 2016

Sivuja: 1 [2]  Kaikki   Siirry alas
Väiski
Käyttäjä Virtuaali-Ilotulituksen Suomen-Mestari 2014, 2015, 2016
Info
1
Vs: Virtuaali-ilotulituksen SM-kisat 2016 « Vastaus #15 : 25.09.2016 17:03:56 »

  • mies
  • Poissa Poissa
Viestejä: 1491
Käyttäjien äänet: +818
Ikä: 21
tallennettu
Tuomarilta tuli sähköpostia, tulokset on ratkottu.

-----------------------------------------

Tuomari sai netin toimimaan ja pääsi innokkaana katselemaan kilpailuteokset.
 
Kiitos kaikille kilpailijoille vaivannäöstä ja hienoista esityksistä. Kaikki teokset poikkesivat omalla tavallaan toisistaan ja niissä näkyi jokaisen kilpailijan identiteetti varsin hyvin.
 
5. Julian van Frechen
Kovaa yritystä, jota tässä taiteen muodossa myös tarvitaan. Hieman epätarkkuutta musiikin ja efektien yhteensovittamisessa. Tähtipommien käyttö ns iskukohdissa on yleensä "itsemurhaa" ja niin tässäkin tapauksessa. Iskukohdat pitäisi tehdä mielestäni singleshoteilla, jotka ovat helpommin hallittavissa kuin tähtipommit. Esityksessä oli kuitenkin myös paljon hyvää mutta kilpailija olisi voinut käyttää hieman enemmän efektejä, nyt kun kerran budjetti oli vapaa.
 
4. Jan Nick
Hieno show kokonaisuudessaan. Saksalaista täsmällisyyttä koko esityksen ajan. Ei suurempia virheitä mutta valitettavasti tämä kilpailija sortui toiseen ääripäähän efektien suhteen. Kun budjetti oli kerran vapaa, niin nyt käytettiin ilmeisesti maanmieheltä yli jääneet efektit tässä esityksessä. Ei ehkä ihan realistinen show mutta kuten sanoin, niin hieno joka tapauksessa.
 
3. Alberto Posulu
Useita hienoja efektejä. Taisivat olla Parente Fireworks:n valmistamia   Esityksessä oli hyvä symmetria mutta välillä liikuttiin liiallisen räiskimisen rajamailla ja siitä ihan pieni miinus. Hyvä ilotulitusmusiikki.
 
2. George Desipris
Tässä esityksessä mielestäni kiteytyi hienosti esimerkiksi patojen käyttö ja ne oli valittu juuri oikeisiin paikkoihin. Esitys oli kaikessa realistisuudessaan hienoa katseltavaa. Kaikkea oli juuri sopivasti. Kreikkalainen musiikki sopi myös hienosti esityksen kokonaiskuvaan ja tämä show päättyi hienoon finaaliin.
 
1. Väinö Pelkonen
Mielestäni voittajaa ei ollut vaikeaa valita tällä kertaa. Katsoin kaikkia esityksiä sillä silmällä kuinka realistisia ne voisivat olla. Tämä oli tällä kertaa SE esitys joka voisi olla mukana ihan missä tahansa kansainvälisessä kilpailussa ja myös pärjätä siinä. Toivoisin näkeväni kilpailijan 10 v sisällä suunnittelemassa ja toteuttamassa ison kansainvälisen ihan oikean shown. Kaikki ainekset siihen ovat olemassa. Esityksessä oli useita hienoja yksyiskohtia ja ne osuivat musiikkiin hienosti.
 
Onneksi olkoon Väinö 
 
Jarkko Hyytiäinen, Joho Pyro 
--------------------
Tilaa ilotulitusnäytös  Pyroten Oy

Yhteydenottotavat: Yv, puh 044 578 9388 (soitto, tekstiviesti, WhatsApp), mail pelkonen10@gmail.com

Pyroten Oy Facebook: www.facebook.com/Pyroten

Esimerkkinäytös:
https://www.youtube.com/watch?v=JR3-Xn_dHMs&t=
Sivuja: 1 [2]  Kaikki   Siirry ylös
Rekisteröityneenä käyttäjänä voit osallistua keskusteluun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy!


 
Ilotulite.org jatkaa suomalaisen ilotuliteyhteisön perinnettä. Lue lisää...

Hae sivustolta


Tarkempi haku...