Senaatintorin uusivuosi 2015-2016 | Ilotulite.org


Senaatintorin uusivuosi 2015-2016

Sivuja: [1]   Siirry alas
Väiski
Käyttäjä Virtuaali-Ilotulituksen Suomen-Mestari 2014, 2015, 2016
Info
0
Senaatintorin uusivuosi 2015-2016 « : 24.12.2015 13:43:31 »

  • WWW
  • mies
  • Poissa Poissa
Viestejä: 1492
Käyttäjien äänet: +820
Ikä: 21
tallennettu
Erityisilmoitus heti alkuun:
Tulituksen toteuttaja JoHo Pyro toivoisi, että saataisiin joku kuvaamaan mahdollisimman hyvä video showsta. Mikäli foorumilla on joku innokas joka haluaisi lähteä, olisi se tosi hienoa. Jos tälläinen kaveri täältä löytyy niin pääsisi hän myös esittelykierrokselle ampumakentälle.

Jos koet olevasi sinä niin laita mah. pian mulle (Väiskille) yksityisviestiä, tai soittaen suoraan
Johan Holländer (sv, eng) puh: +358 40 516 8431
tai
Jarkko Hyytiäinen (fi) puh: +358 50 358 5835Ohjelma:
Juhlayön polkaisee käyntiin jo klo 22 alkaen We Love Helsinki DJ. Klo 23 juhlan avajaissanat lausuvat apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri ja Helsingin piispa Irja Askola.
Uudenvuoden vastaanotossa yleisön lämpimäksi saa Ville Valkosen johdolla So You Think You Can Muuv, joka on osa Muuv-hanketta. Muuv on Kansallisbaletin taiteellisen johtajan Kenneth Greven aloitteesta käynnistetty hanke, jonka avulla pyritään saamaan kaikki suomalaiset liikkeelle. So You Think You Can Muuv? -työpajoja on pidetty kymmenissä kouluissa tuhansille 5.-8.-luokkalaisille. Työpajat on toteuttanut Kansallisbaletti ja Suomalainen Balettiseurue.
Kansallisbaletin huippusuosittu Lumikuningatar on tällä kaudella tauolla, mutta Uudenvuoden vastaanotossa on poikkeuksellinen mahdollisuus nähdä teoksesta iki-ihana Kain ja Kertun kaksintanssi. Esityksellä toivotetaan samalla tervetulleeksi kaupunkiin vuonna 2016 järjestettävä kansainvälinen balettikilpailu. Kerttuna nähdään ensitanssija Linda Haakana ja Kaina solistitanssija Jani Talo. Lumikuningattaren koreografian on laatinut Kenneth Greve ja musiikin säveltänyt Tuomas Kantelinen.
Illan päätähti on syksyllä uuden Aja!-levyn julkaissut ja Vain elämää -ohjelmassa ihastuttanut Maija Vilkkumaa. Suomen upeimpiin naisartisteihin lukeutuva Vilkkumaa tuo Senaatintorin lavalle varta vasten suunnitellun show’n, jonka teemana on rinnakkaistodellisuus. Show on vauhdikas, absurdi ja karnevalistinen. Vilkkumaan show-puvuston on suunnitellut Antti Asplund.
Ilta huipentuu klo 00.00 JoHo Pyron suunnittelemaan musiikki-ilotulitukseen, jonka jälkeen tanssitaan vielä klo 00.30 asti We Love Helsingin DJ-musiikin tahdissa.

Illan juontavat tv-juontaja ja kolumnisti Nuppu Stenros ja tv-persoona Petski Westerholm. Senaatintorin tapahtumaa voi seurata mistä päin Suomea tai maailmaa tahansa stream-lähetyksenä Visit Helsingin YouTube-kanavalla, Helsinki-kanavalla ja Ilta-Sanomien Netti-TV:ssä.

Yleisö ja ohjelman katsojat voivat jakaa kokemuksensa sosiaalisen median kanavissa hashtagilla #NYEhelsinki. Löydät tapahtuman myös Facebookista: www.facebook.com/uusivuosihelsinkinye.

Lisätietoja tapahtumasta myös: http://www.visithelsinki.fi/fi/juuri-nyt/tapahtumia/senaatintorin-uusivuosi
Tilaa ilotulitusnäytös  Pyroten Oy

Yhteydenottotavat: Yv, puh 044 578 9388 (soitto, tekstiviesti, WhatsApp), mail pelkonen10@gmail.com

Pyroten Oy https://pyroten.fi/

Esimerkkinäytös:
https://www.youtube.com/watch?v=JR3-Xn_dHMs&t=
Sivuja: [1]   Siirry ylös
Rekisteröityneenä käyttäjänä voit osallistua keskusteluun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy!


 
Ilotulite.org jatkaa suomalaisen ilotuliteyhteisön perinnettä. Lue lisää...

Hae sivustolta


Tarkempi haku...