Kokemukset ja palaute ilotuliteostoksista (paikkakunta mukaan viestiin!) | Ilotulite.org


Kokemukset ja palaute ilotuliteostoksista (paikkakunta mukaan viestiin!)

Sivuja: 1 ... 44 45 [46] 47   Siirry alas

 • mies
 • Poissa Poissa
Viestejä: 589
Käyttäjien äänet: +27
tallennettu
Erinomaisen hyvä ja rento palvelu oli tänä vuonna Rakettikeiun myyntipisteellä Viitasaaren K-Supermarketissa. :azn:
JkkaM
Käyttäjä
Info
1

 • mies
 • Poissa Poissa
Viestejä: 34
Käyttäjien äänet: +3
Ikä: 25
tallennettu
Pyrokratia Pieksämäki, Gigantti

Asiantunteva ja rento palvelu, myyjät tunsivat tuotteet ja osasivat antaa suosituksia :smiley: Oli sunnuntaina hiljaista niin ehti hyvin jutustella tuotteista.

5/5

Tokmanni Suonenjoki

Kävin hakemassa vain paketin ilmapommeja, ne ainakin löytyivät heti ystävällisen palvelun kera.

5/5

 • mies
 • Poissa Poissa
Viestejä: 929
Käyttäjien äänet: +38
tallennettu
Megamarket, Keuruu

Palvelu hyvää, valikoima hyvää, tuotteet hyvät, hinnat hyvät ja sitten vielä se että sai tilata etukäteen. Toki hetkihän siinä meni kun hakee tilaukset(kun joku tais manata sitä) se nyt on ihan itsestään selvää kun kuitenkin taitaa hakea ne kontista asti, mutta ei minulla ole mihinkään kiire ja kerkeää tehdä muut ostokset mainiosti  :smiley:. Jonoa ei ollut yhtään kun menin siinä kolmen aikaan mutta ei siihen kauaa mennyt kun rupesi porukkaa tulemaan tiskinläheisyyteen, mutta toiminta tosi sujuvaa mitä vierestä seurasi. Ei voi sanoa kun että paras kauppa, parhaat tuotteet, parhaat hinnat ja paras palvelu 5/5 edottomasti!!
Seuraavana vuonna varmaan kaikki rahat tänne tulee sijoitettua. :laugh:

Rakettikeiu, RTV Jyväskylä

En paljoa mitään ostanut koska ei ollut enää rahaa paljoa, mutta valitsemat tuotteet löytyi mutta mitä sivukorvalla kuunteli niin aikapaljon oli tuotteita loppu jo ensimmäisenä päivänä. Mutta palvelu silti hyvää 4/5

HongKong Jyväskylä

Ei ollut enää keppejä ekana, eikä tokana, eikä myöskään kolmantena päivänä vaikka tuli täydennyssatsi, kaikki mennyt niin nopeasti. Eli perinteisesti jäi keiulta kepit vähäisiksi. Muina vuosina yrittänyt astroa metsästää mutta se on heti loppu jos ei mene heti 27pvä kun liike aukeaa. Palvelu hyvää kun tietäävät kuitenkin milloin tulee ja missä kohtaa mutta keiulla/honkongilla tuntuu olevan tämä sama jokavuosi 3/5

Rakettitukku, Tourutorni Jyväskylä

Palvelu ok tuntu kuitenkin ettei tiietä oikeen mitään tuotteista/tuotteita, vähän pyörittelin silmiä kun rakettitukku ruvennut veloittamaan myös kasseista  :huh: Mutta tukulla on se positiivinen että niillä on melkeinpä kaikkea saatavilla siine viimepäiviin asti, mutta eipähän silti tarvitse paljoa ostella 2,5/3
Denver
Käyttäjä
Info
0

 • Poissa Poissa
Viestejä: 735
Käyttäjien äänet: +274
tallennettu
Rakettikeiu, Gigantti, Oulu
Hyvä asiakaspalvelu oli tässä pisteessä. Kaikki olivat nuoria ja asiantuntevia myyjiä. Kun kysyin jostakin tuotteesta lisätietoja, niin asiantuntemusta löytyi. Lisäksi näyttivät heti puhelimesta eri tuotteiden videoita kun kysyin efekteistä. Kaikki tuotteet löytyi heti ja tilaukset jotka hain niin nekin löytyivät kätevästi kontista. Kun kävin ostoksilla, niin muita asiakkaita ei näkynyt, joten ei ollut jonoja. Ei moitittavaa
10/10
Always look on the brightside of the life...

 • mies
 • Poissa Poissa
Viestejä: 286
Käyttäjien äänet: +47
Ikä: 29
tallennettu
TEX Tornio
Iso käsi Tornion TEXin myyjälle. Loistavaa palvelua ja mukavaa jutustelua. Tunsi tuotteet hyvin ja oli perillä asioista. Saimme myös luvatut tuotteet joita varasimme ensimmäisenä myyntipäivänä kun Tornion TEXissä tunnetusti ei ole kaikkea saatavilla ensimmäisenä päivänä eikä aina toisenakaan. Tiesi myös mitä oli ja mitä ei ollut tulossa. Alennuksiakin ropisi. Jos myy jatkossakin JoHoa ja Jorgea täällä niin eipä sitä muualla tarvitse käydäkään. Ehkä hienoinen miinus patojen tavanomaista kovakouraisemmasta käsittelystä. :rolleyes:

K-Citymarket Tornio
Yllätyin hieman kun ilotulitetiskin takana istui pyörätuolissa oleva herrasmies. Palvelu oli huippuluokkaa ja myyjä oli oikein mukava. Jäi kuitenkin mietityttämään kuinka hän saa tuotteet ylimmiltä hyllyiltä. Ei näyttänyt olevan toista myyjääkään lähettyvillä.

Rakettitukku Tornio
Tukun tytöt olivat iloisia ja palvelivat hyvin sen pienen hetken mitä siinä tiskillä viivähti. Tukusta toki sen verran miinusta kun oli ainoa paikka joka velotti muovipussista ja siitäkin mokomasta 20 senttiä. Kaikkialla muualla tuli ilmaiseksi.

Prisma Tornio
Mukava naismyyjä joka tosin tuppasi tarjoamaan lähes jokaista tuotetta extra kappaleen matkaan. Piti myös vähän kertoa missä haluttu tuote oli, mutta näinhän se yleensä marketeissa menee.

TEX Kemi
Kemin TEXin myyjä oli sanalla sanoen hieman poissaolevan tuntuinen. Ostokset saatiin kuitenkin hoidettua ongelmitta. Täälläkään ei läheskään kaikkia tuotteita ollut vielä saapunut eikä myyjäkään tiennyt yhtään mitä oli tulossa ja mitä ei.

Tokmanni Kemi
Vähäpuheinen kaveri. Taisi ensimmäiset sanat sanoa vasta kun oltiin jo maksamassa. Mutta sellaisiahan me suomalaiset joskus olemme. :wink: Kaikkia tuotteita oli hyllyssä, niinkuin oikeastaan kaikissa muissa paikoissa paitsi TEXeissä.

Kunhan TEXit saavat tavaransa jatkossa ajoissa niin hyvä tullee. :cool:
« Viimeksi muokattu: 31.12.2018 15:35:33 (Thunderhawk51) »
konen
Käyttäjä
Info
0

 • mies
 • Poissa Poissa
Viestejä: 1323
Käyttäjien äänet: +828
tallennettu
Pyrokratia Tampere:
Kaikki tarvittava löytyi hyllystä vaikka piste oli hiljan avattu. Muuten kaikin puolin 5/5, mutta huomasin jälkikäteen että laskutettiin 4 euroa liikaa. Tästä iso miinus. 3/5

Rakettikeiu Nokia:
Kaikki tarvittava löytyi, El Hefejä olisin paketin ottanut testiin hetken mielijohteesta, muttei ollut vielä saapunut joten ne jäi ostamatta. Kun otin Astronomian, niin myyjä muisti mut viime vuodelta :D Otin Super Bombeja paketin, ja myyjä tarjosi toista pakettia että saataisiin tasasumma. Eli Super Bombit sain 5€/pkt. Juteltiin siinä sivussa P1-paukuista, ja myyjä osoittautui jonkun sortin harrastajaksi. Liekö tälläkin foorumilla?
Erittäin harrastajaystävällinen toimipiste ja miellyttävä asioida, lisäksi hinnat eivät aivan 100% kiveenhakattuja.
6/5
Taas mennään
huligan
Käyttäjä
Info
0

 • mies
 • Poissa Poissa
Viestejä: 1237
Käyttäjien äänet: +294
Ikä: 45
tallennettu
Aika tahmeeta oli Lappeenrannassa melkein joka paikassa missä käytiin.

Auto-suni: Saipan tytöset oli unten mailla ja tavaraa ei näe vaikka oli suoraan silmien edessä. Hetken avittamisen jälkeen kaikki paitsi "El hefet" löytyi. (olivat kuulemma astromian kanssa vielä sataman kontissa)

Gigantti:
Täälläkin sekoiltiin oikein kunnolla konttitilausten kanssa, mutta oma asiointi sujui aika nopsaan valmiilla ostoslistalla. Odottavan aika oli kuitenkin pitkä.

Power:
No täällä ei ollut ruuhkaa ja asiointi kävi nopsaan. Hinnat tosin samoilla tuotteilla hiukan korkeammat kuin naapurissa pyrokraateilla gigantissa. Suihkut matkaan ja menoksi.

Kaiken kaikkiaan kuitenkin ihan jees reissu ja jäipähän ainakin aikaa tarkkailla tulitehyllyjä.
Toivottaa kaikille ilotulite.net:in käyttäjille erittäin hyvää uutta vuotta 2020!
Likonen-
Käyttäjä
Info
0

 • Poissa Poissa
Viestejä: 41
Käyttäjien äänet: +6
tallennettu
Pyrokratia/ Vantaa Tammisto Gigantti

Asioin "avauspäivänä" eli 27.12.19 n.klo 13.
Ei ollut pisteellä ruuhkaa vaan pääsin lähes heti tiskille, alle minuutin odottamisella. Palvelu oli sujuvaa ja ammattimaista ja kaikki tuotteet löytyi mitä kaipailinkin. Tarjottiin lisäksi yhtä tuotetta mihin en ollut tutustunut, ja yhtä tuotetta tarjottiin vähän isompaa satsia kun mitä olin miettinyt. Otin ne tietysti. Mutta tästä olin vain hyvilläni, kun ostohousut oli aika istuvasti vedetty jalkaan ja tuli kiva tasasumma laskuun.

Aavistus oli alueella ruuhkaa, kuten olin odottanutkin ja Gigantin pihallakin pieni kaaoksen alku. Mutta se oli ihan odotettavissa koska pyhien jälkeen putiikit auki ja alennusmyynnit. Ja niitä putiikkejahan tolla alueella riittää. Kumminkin kokemus hyvä, ja oli muuten ensimmäinen kerta kun ostokset suuntautu kratialle. Aion asioida jatkossa, 4,9/5.

Tuo 0,1 miinus täydestä arvostelusta siitä että Helsinki-Vantaa akselin ainut myyntipiste melko ruuhkaisella alueella. Mutta yrittäjälle valinta sinänsä hyvä koska keskeinen sijainti = pääsee autolla lähes joka puolelta pk-seutua sujuvasti.

 • mies
 • Poissa Poissa
Viestejä: 112
Käyttäjien äänet: +26
Ikä: 25
tallennettu
Keuruu

Megamarket: 5/5
Ennakkotilatut tulitteet pääsin lähes suoraan maksamaan 27.12. klo 10 ja hyvä palvelu tällä parhaimpiin kuuluvan hinta-laatu-suhteen ilotulitteiden myyntipaikassa!

K-Rauta
Ilotulitteiden loppuunmyynti, kaikki -40 %, Ilotulitus Oy:n tuotteita pääasiassa. Mukava kauppias ja edulliset ilotulitteet matkaan mukaan. Satuin käymään liikkeessä kuin sattumalta vain lumikolaa hankkimaan, mutta tein samalla sitten hyvin tyytyväiset paukkuostokset! Palvelu ja hinnat 5/5, jäljellä oleva valikoima 3/5.
Zupi
Käyttäjä
Info
0

 • mies
 • Poissa Poissa
Viestejä: 45
Käyttäjien äänet: +6
Ikä: 30
tallennettu
Pyrokratia Vantaa gigantti:

Samat kaverit tiskillä kuin viimevuonna, sain kaikkea mitä hainkin ja ystävällistä palvelua. Kontilla hieman hässäkkää tilaustuotteista, mutta lopulta kaikki löytyi. 4,5/5

Rakettikeiu Porttipuisto:

Myyjänä nuorempi mies, ei oikein tiennyt oikein edes tuotteita mitä halusin, laskutti 120e ostoksista jotka vasta kotona tarkistin, että olisivat olleet oikeasti 111,5e. Yritti myös myydä Iso Pahatanskalaista 10euroon kun ovh olisi ollut muka 15e(oikeasti 7e). 0/5 tälle myyjälle. Vanhempi miesmyyjä vaikutti mukavalta siinä vieressä.

Juppe
Käyttäjä
Info
0

 • mies
 • Poissa Poissa
Viestejä: 197
Käyttäjien äänet: +21
Ikä: 24
tallennettu
Megaraketti ystävämyynti Turku:

Samaa taattua settiä kuten aiemminkin. Valikoima ei päätä huimaa, mutta joka vuosi löytynyt itselle uusia tuotteita, joita muualta ei täällä päin saa. Myyjällä ei ollut mikään kiire ja rauhassa sai rupatella katsellen samalla mitä tuotteita löytyy. Myyjä myös parhaansa mukaan näytti tuotevideoita mikäli oli epävarma jostain tuotteesta. Viimeisen silaus on, että hinnoissa on aina tinkivaraa ja mahdollisuus saada pieniä kaupanpäällisiä ostoksille. 5/5

Pyrokratia Gigantti Megastore Raisio:

Kaksi nuorempaa naismyyjää myymässä tuotteita. Halutut tuotteet löytyivät nopeasti hyllystä ja kysyessä puuttuvien tuotteiden osalta sai nopeasti vastauksen, että ovat joko matkalla tai vielä kontissa. Kyseissä paikassa kuitenkin hieman hälinää ja koko ajan tuli uusia asiakkaita, joten rupatteluun tai muuhun jutteluun tässä paikassa ei kauheasti voinut uhrata. Kuitenkin palvelu oli asiallista, halutut tuotteet löytyivät nopeasti ja kysymyksiinkin saatiin vastauksia eikä ympäripyöreitä olan kohatuksia mikä on usein tilanne, kun ostetaan ilotulitteita myyjältä esimerkiksi ruokakaupasta, joka on vain myyjänä ilman sen kummallisempaa kiinnostusta/tietämystä ilotulitteisiin. 5/5

EDIT: Rakettikauppacom noutopiste Ase ja Erä Turku: Tänään käyty noutamassa Rakaettikauppacomin tilaus ja myyjä sai nopeasti haettua tilauksen ja katsottiin vielä paikan päällä, että on tullut mitä tilattukin. Siinä hetken aikaa myös rupattelimme ilotulitteista ja tämän hetkisestä keskustelusta niiden kiellosta. Mukavaa palvelua ja kelpaa tulla toistekin tekemään tilaus juuri tänne noutopisteelle juuri mukavan ilmapiirin ja pienen rupattelun vuoksi 5/5.

Myös Raision gigantista haettu pyrokratian tilaus vahvisti vain pyrokratiasta saamani positiivista kokemusta. Myyjä toi tilauksen autolle asti niin oli helppo lähteä siitä matkaan.
« Viimeksi muokattu: 28.12.2019 14:34:43 (Juppe) »
rontti
Käyttäjä Why is the rum gone? -Cause i drank it all
Info
1

 • mies
 • Poissa Poissa
Viestejä: 480
Käyttäjien äänet: +593
Ikä: 32
tallennettu
Pyrokratia gigantti Lohja:

Tilauksen kävin noutamassa ja pari täytepataa siinä samalla, snelzu hoiti homman kunnialla. Eipä hirveästi muuta lisättävää kuin 5/5

Säästötalo Latvala Lohja:

Tavarat ja mainokset selkeästi esillä ja myyjä muistutti heidän ekslusiivisesta exellent padasta, hyvä näin koska muuten olisin unohtanut ostaa. 5/5

 • mies
 • Poissa Poissa
"Forging The Sky"
Viestejä: 1235
Käyttäjien äänet: +928
Ikä: 44
tallennettu
Järvenpään Peltolan K-Supermarket rakettikeiun piste mutta myös Suomen Pyrotekniikan tuotteita tarjolla joitain, Big Stars 80€ sekä Jorgen Albion pataa 35€ Keiulta Mataharia erityisesti suosittelen 20€ sekä Betonipatteria 45€.
Käykäähän ostamassa sieltä tai Pyrokratian toimipisteestä tuotteita niin saatte vastinetta rahoillenne. :wink:
-duppe-
Käyttäjä
Info
2

 • mies
 • Poissa Poissa
Viestejä: 169
Käyttäjien äänet: +21
Ikä: 24
tallennettu
Sipoo Nikkilä ksupermarket rakettikeiu. Hyvä valikoima johoa, jorgea, spt. Erikoispata jorgen jw802 jota ei lehdessä ollut ollenkaan. 5/5.

 • mies
 • Poissa Poissa
Viestejä: 286
Käyttäjien äänet: +47
Ikä: 29
tallennettu
Tällä kertaa käyvin itse vain kahdessa paikassa joten kirjoitan niistä. (Olin mukana kun veli kävi vielä parissa muussa paikassa)

Gigantti Oulu
Henkilökunta oli äärimmäisen ystävällistä ja hymyilevää sorttia. Harmikseni kuitenkin jouduimme pian toteamaan, ettei heidän tietämyksensä ilotulitteista ollut vaadittavalla tasolla. Johtuen aikaisesta ajoituksestamme, suuri osa tuotteista oli vielä kontissa myynnin alkaessa. Tämä on ongelma muutamassa paikassa, paitsi Rakettitukussa ja Tokmanneissa mitä olen huomannut. Myös muut marketit ovat hyvin valmistautuneet! Mutta suurin järkytys tapahtui kun kysyin Warrior Wolf Compound pataa. Hetken pohdiskelun ja kyselemisen jälkeen sain eteeni pienen padan ilman etikettejä ja siitä oltiin pyytämässä 125 euroa. Kävi ilmi että kyseessä tosiaan oli yksi Warrior Wolf tuotteen padoista ja se pata oli sinne purettu 3 eri osaan. Myös hyllyllä näkynyt Epic Showtime oli kokenut saman kohtalon. Ehkä edes jonkinlainen koulutus tai perehdytys olisi paikallaan näissä hommissa! Liian monesti joutuu osoittamaan tuotteet hyllystä ja kertomaan hinnat sun muuta. Lisäksi pari tuotetta puuttui valikoimasta ja toisaalta hyllyssä oli tavaraa mitä ei ollut missään esillä. Tämä ei toki myyjien syytä, mutta kertoo paljon homman organisoinnista Keiulla ja ainakin kyseisessä liikkeessä. Loppujen lopuksi ostokset saatiin kuitenkin hoidettua ja sain käytännössä kaiken mitä lähdinkin hakemaan. Hyvä loppufiilis jäi kuitenkin, kiitos iloisten myyjien.

Prisma Oulu
Ihan heti eteisessä eteen osui mainos banneri ja siinä jo pisti silmään monta virhettä. Moni tuote ei ollut tulostunut kunnolla bannerille ja niistä oli näkyvissä vain muutama prosentti. Kukahan tuostakin on ollut vastuussa? Noh, bongasin siitä yhden uutuus tuotteen jonka halusin loppu budjetilla ostaa, vitosen palloruisku. Tiskille päästyämme meitä tervehti hyvin ystävällisen oloiset myyjät. Mutta jälleen kun katsahti hyllyn suuntaan, en ollut varma olisiko pitänyt itkeä vai nauraa. Kyseisen palloruiskun hinnaksi oli merkitty hervottomat 15 euroa! Huomautin asiasta myyjälle humoristiseen sävyyn ja kerroin oikean hinnan. Kyllä tästäkin hyvä mieli jäi. Prisman myyjät ylipäätään todella, todella hyväntuulisia täällä päin. Aulan bannerista en kuitenkaan sanonut mitään.
Sivuja: 1 ... 44 45 [46] 47   Siirry ylös
Rekisteröityneenä käyttäjänä voit osallistua keskusteluun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy!


 
Ilotulite.org jatkaa suomalaisen ilotuliteyhteisön perinnettä. Lue lisää...

Hae sivustolta


Tarkempi haku...