Patavertailu 2011: Alkaen 60€ | Ilotulite.org


Patavertailu 2011: Alkaen 60€

Tässä vertailussa on kyse käyttäjän kimnice omista subjektiivisista mielipiteistä. Kyseiset mielipiteet eivät toimi millään tasolla ilotulite.net-sivuston kannanottoina

Tässä hintaluokassa ei enää haeta täytepatoja, vaan jokaisen padan pitää olla sellainen, että sen voi huoletta ampua klo12 ja aiheuttaa erittäin positiivista hämmentyneisyyttä, kenties jopa pientä adreanaliinin ryöpsähdystä.


Kontulan Gangsta
Jälleenmyyjä: Rakettikeiu
Hinta: 60€
Pyromassaa: 1000g
Laukauksia: 49

Kuvausta:
Tämä pata oli melkoista parhautta. Kuviot ovat kyllä massiivisia, mutta värimaailma glitter-kuvioineen laajensi tajuntaa. Pata on tarpeeksi seesteinen lapsia ajatellen ja tarpeeksi jylhä toimiakseen kovimpienkin hörhöjen finaalipatana. Tätä tuotetta on todella helppoa suositella ihan kenelle tahansa.Auerwaara
Jälleenmyyjä: Rakettikeiu
Hinta: 80€
Pyromassaa: 1000g
Laukauksia: 50

Kuvausta:
Ampuu 10 kertaa viiden laukauksen sarjoja viuhkaan. Pata on kestoltaan melko lyhyt, mutta yhdenaikaisesti räjähtävät kuviot ovat isoja ja täyttävät koko taivaan. Efekteinä on rätinäpilveä punaisten pallojen ja tähtisakaroiden kanssa, brocadea, glitteriä ja rätisevät tähtisakarat. Ei ehkä maailman omaperäisin kuvioiltaan, mutta massiivisuus kompensoi kummasti.

Huom. Sellaista juttua kuullut, että tätä tuotetta muutettaisiin ensi vuodeksi. Tuotteen kestoa kasvatetaan sillä, että se ampuu osan laukauksista yksitellen.


Viime UV:na myyty versio soveltui täydellisesti lopetuspadaksi, ei mihinkään muuhun rooliin. Padan kesto oli melko lyhyt, mikä saattaa 80€ padan kohdalla olla melkoinen miinus monelle.


Power Box
Jälleenmyyjä: Rakettikeiu
Hintaa: 80€
Pyromassaa: 600-1000g ?
Laukauksia: 83

Kuvausta:
Keiun ”ilotulitus yhdellä sytytyksellä”-pata.  Yksikään laukauksista ei ole mitenkään erikoinen, mutta jujuna on se, että laukauksia tulee kiihtyvällä tahdilla ja laukaukset on rytmitetty ja suunniteltu tarkasti.

Jos haluat lopettaa tulituksesi pitkään kestävällä tulituksella, niin tätä pataa kannattaa ehdottomasti harkita.
Blizzard
Jälleenmyyjä: Royal Partyn myyntipisteet
Hintaa: 80€
Pyromassaa: 1000g
Laukauksia: 100

Kuvausta:
Alkuun pitkään palavia punatähtiä hopeakruunujen kera, pienehköjä monivärisiä peonyjä ja kaloja. Sitten pitkään palavia glitterkuvioita ja pieniä hopeakruunuja, kipinähyrriä.

Jos haluat rajua näyttävyyttä ja kovia paukkeita, niin vältä tätä pataa. Naiset ja lapset tuntuivat tykkäävän padan rauhallisesta tahdista ja kauneudesta. Jos olet ampumassa isoa settiä ja yleisössä on muita kuin raavaita miehiä (tai siis teinipoikia), niin tätä kannattaa harkita finaalisettiin.
VIP
Jälleenmyyjä: Royal Partyn myyntipaikat
Hinta: 70-90€
Pyromassaa: 1000g
Laukauksia: 140

Kuvausta:
Kyseinen pata on täysin tyylipuhtaasti ilotulitus yhdellä sytytyksellä. Putkia löytyi aina 13mm:stä 50mm.. ja padan efektit ja rytmitys oli mietittyä äärimmäisen tarkasti.

Padan efekteihin kuului roomalaispallo-ryöpyt (Myös sininen väri. Pallot lensivät korkealle ja olivat selvästi kirkkaampia kuin satatähtisissä), videosta poiketen crackling miinat( ! ! ), tähtipommiryöpyt ja massiiviset chrysanteum ja tähtisakarapommit. Padan ainoa miinus tulee siitä, että 50mm putket on sijoitettu padan keskivaiheille. Onneksi lopun ilmapalloryöppy on kuitenkin tarpeeksi muikea.

Jos haluat lopettaa tulituksen pitkään kestävällä valmiilla ilotulituksella, niin harkitse vakavasti VIP-pataa
Inferno
Jälleenmyyjä: Royal Partyn myyntipisteet
Hinta: 85€
Pyromassaa: 1000g
Laukauksia: 200

Kuvausta:
200 laukausta 45 sekuntiin..yli 4 laukausta jokaisen sekunnin aikana ja suurin osa laukauksista tuottaa avauspanoksellisen kuvion. Laukauksien pääasiallisina kuvioina on sinivalkoinen glitterkuvio sekä keltavalkoset tähtikuviot. Lisäksi pata ampuu myös korkealle nousevia viheltäviä pillejä (viheltävät ohjuspatteria matalammalla äänellä).

Yksikään kuvioista ei ole mitään sellaista mitä ei olisi nähty alle 200g padoissa, mutta kuvioiden määrä ja ennenkaikkea se tahti millä niitä tulee on jotain ennen näkemätöntä. Jos millään ilveellä raaskit laittaa 85€ ilotulitteeseen, niin kokeile tätä!
Gold Collection 2
Jälleenmyyjä: Royal Partyn pisteet
Hinta: 60€
Pyromassaa: 980g
Laukauksia: 49

Kuvausta:
Pata ampuu 7 kertaa 7 laukausta. Jos haet padalta kestoa, niin tämä tuote kannattaa unohtaa. Jos taasen haet tuotetta millä kruunata tulitus ytimekkäästi ja äärimmäisen näyttävästi, niin tämä on yksi parhaimmista vaihtoehdoista. Tämä pata ei sovi välituotteeksi vaan sillä pitää joko lopettaa finaali tai joku aikaisemmista seteistä.

Efekteinä on crackling pilvet komeetoilla ja massiiviset glitter-kuviot. Lopetuksena jättimäinen crackling-pilvi. Jokainen laukaus tuottaa ison kuvion ja laukaukset räjähtävät hyvin nopeassa sarjassa. Tämä on yllättävän toimiva ratkaisu, mitä ei voi kokea videon kautta. Videolla laukaukset tuntuvat hukkuvan toistensa lomaan, mutta livenä jokainen räjähdys tuntuu ja näkyy.

Powerbox
Jälleenmyyjä: Rakettitukku
Hinta: 80€
Pyromassaa: 1000g
Laukauksia: 54

Kuvausta:
Pata ampuu aluksi komeettasakaroita valopallokuvioiden kera. Sitten perus tähtikuvioita ja  tämän jälkeen rätiseviä sakaroita pallojen kera. Padan keskivaiheen jälkeen tulee 50mm putket, mitkä tuottavat taivaalle massiivisia tähtisakarakuvioita. Tämän jälkeen komeettoja glitteringillä.

Peruskuviot itsessään eivät olleet erikoisia kooltaan, mutta värimaailma oli erittäin miellyttävä. Lisäksi 50mm putket tuottivat Todella massiiviset kuviot. Harmi vain, että tässäkin padassa isoimmat putket olivat padan keskivaiheilla. Padan ampumatahti on verkkainen: Padalla on kestoa lähes 100 sekuntia ja laukauksia on 54kpl (lopussa muutaman laukauksen yhteisveto).
¨
Pata ei sinänsä ole ilotulitus yhdellä sytytyksellä..eikä ole myöskään mikään tiivis tykitys. Voin suositella tätä pataa erityisesti jos haetaan pitkäkestoista tulitusta ison setin loppuun.
Neliysi
Jälleenmyyjä: Prisma
Hinta: 74.90€
Pyromassaa: ?
Laukauksia 49

Kuvausta:
Lyhyesti kuvailtuna pata muistutti Brocade Crown pataa kaksinkertaisella laukausmäärällä. Pataa on melko vaikeaa suositella kun siitä puuttuu 75€ padan massiivisuus ja toisaalta pata ei ole samalla tavalla omaperäinen kuin muut testaamani Prisman padat.
Sensaatio
Jälleenmyyjä: Prisma
Hinta: 69.90€
Pyromassaa: ?

Kuvausta:
Tässä padassa oli jotain hienoa. Kyseessähän on yhdistelmätuotteesta, missä tulee tulisuihkua ja pataefektejä. Kuviot eivät ole äärimmäisen massiivisia, mutta tätä kompensoi patojen värimaailma ja persoonallisuus. Erinomanen lopetuspata

Kimnice *
Ylläpito Jukka Ala-Käkelä
Info
0
Patavertailu 2011: Alkaen 60€ « : 30.03.2011 21:52:42 »

  • Poissa Poissa
"Härö"
Viestejä: 3151
Käyttäjien äänet: +1300
Ikä: 37
tallennettu
Sivuja: [1]   Siirry ylös
Rekisteröityneenä käyttäjänä voit osallistua keskusteluun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy!


 
Ilotulite.org jatkaa suomalaisen ilotuliteyhteisön perinnettä. Lue lisää...

Hae sivustolta


Tarkempi haku...