Elokuvateattereissa käynnit - mitä ja missä katsoit viimeksi? | Ilotulite.org


Elokuvateattereissa käynnit - mitä ja missä katsoit viimeksi?

Sivuja: 1 2 [3]   Siirry alas
#¤1337¤#
Käyttäjä
Info
0

  • Poissa Poissa
"Musiikkipedagogi"
Viestejä: 932
Käyttäjien äänet: +469
tallennettu
Pari kuukautta sitten kävin katsomassa Jyväskylän Finnkinossa elokuvan Tyttö nimeltä Varpu. Taisi olla ensimmäinen suomalainen elokuva, jonka olen teatterissa käynyt katsomassa. En ole liiemmin suomalaisista pitänyt, mutta tämä oli ihan kelpo kuva. Tarina oli hyvä ja erityisesti Linnea Skogin näytteleminen oli mukavaa katseltavaa. Jotain yllättävyyttä olisin kyllä kaivannut. Elokuvan tehokeinot eivät oikeen säväyttäneet. 3,5/5
"Ammun kun ehdin" -setti 19-20
http://www.ilotulite.org/index.php?topic=19843.0

Rakettimainoksia vuodesta 2001 -
TSEKKAA MAINOSARKISTO! https://drive.google.com/drive/folders/0B6LbFX-bCzIjUmE4Zk9wYWJlczQ
#¤1337¤#
Käyttäjä
Info
4

  • Poissa Poissa
"Musiikkipedagogi"
Viestejä: 932
Käyttäjien äänet: +469
tallennettu
Käyn elokuvissa harvakseltaan, ja silloinkin valitsen tarkasti mitä katson. Tänään tein poikkeuksen, ja kävin katsomassa La La Landin ilman mitään ennakkokäsitystä. Toki olin kuullut, että joidenkin mielestä ihan hyvä elokuva, ja Finnkinon sivuilta lippuja ostaessani satuin näkemään, että kyseessä on ainakin musikaalia ja komediaa yhdistelevä elokuva. Juonesta ja näyttelijöistä en tiennyt lainkaan etukäteen.

Oli hauskaa, kun tarina alkoi heti pyöriä itselle läheisen teeman, musiikin ja vieläpä pianonsoiton ympärillä. Elokuvan tunnelman vanhanaikaisuus pisti silmään heti alkuminuuteilta. Tapahtumaympäristöt, kuvaustyylit ja tietysti jazzmusiikki viestivät vuosikymmenien takaisista tapahtumista, mutta toisaalta älypuhelimet ja Korgin Kronos -syntikka olivat käytössä...hauskan ristiriitaista!

Tarina oli itsessään aika perus rakkaustarina, eikä sisältänyt suuressa mittakaavassa mitään kummallista, mutta sen yksittäiset kohtaukset sykähdyttivät. Emma Stone ja Ryan Gosling olivat lyömätön pari näihin olosuhteisiin. Molempien näyttelytaidot olivat syvällisiä, ja tunnetilat välittyivät vahvasti katsomoon.

Laulu- ja tanssinumerot sekä niiden aikaiset "elämää suuremmat" tapahtumat tuntuivat yhtäkkiä aika päälleliimatuilta itse tarinaan nähden, mutta nyt kun muistelen, niin enpä ole tainnut paljon musikaaleja nähdäkään. Nyt jälkeenpäin alkaa tajuamaan, että nämä taisivat olla niitä musikaalin erityispiirteitä :)

Tarina vei hyvin mukanaan, vaikka välillä pitkien ja hiljaisten kohtausten aikana olisin kaivannut vähän lisää eteenpäin menoa tai dialogin lisäystä. Musiikki toimi elokuvassa sen sijaan loistavasti ja sitoi kohtauksia hienolla tavalla yhteen. Täytyy kuunnella soundtrackia, jos sen jostain löydän.

Ehdoton lisäplussa tulee siitä, kun tässä selvitin, että Ryan Gosling opetteli neljässä kuukaudessa soittamaan kaikki piano-osuutensa ja esitti kappaleet yhtenä ottona kuvauksissa. Olin varma, että kyseessä on kokenut jazzpianisti, mutta ei. Hurjaa! Tuskin aina jää näin hyvä fiilis umpimähkään katsotusta elokuvasta, mutta tämä oli kyllä erityisen nautinnollinen. Ja luinpa nyt, että on saanut 14 Oscar-ehdokkuutta. Voisi luulla, että muuta pysti saadaan kasaan näillä elementeillä.

Suosittelen lämpimästi, jos kaipaatte hieman perinteikkäämpää katseltavaa toiminta/räjähdys -elokuvien rinnalle. 4,5/5

Tämä teksti olisi pituutensa puolesta sopinut varmasti paremmin Leffatykin tai Episodin sivuille, mutta te saatte nyt tämän luettavaksi, kun en muutakaan paikkaa sille keksi.
"Ammun kun ehdin" -setti 19-20
http://www.ilotulite.org/index.php?topic=19843.0

Rakettimainoksia vuodesta 2001 -
TSEKKAA MAINOSARKISTO! https://drive.google.com/drive/folders/0B6LbFX-bCzIjUmE4Zk9wYWJlczQ
Denver
Käyttäjä
Info
0

  • Poissa Poissa
Viestejä: 735
Käyttäjien äänet: +274
tallennettu
Viimeksi kävin katsomassa Oulun finnkinossa ihmeotukset ja niiden olinpaikat. Oli kyllä mahtava leffa ja ne hienot olennot oli upeasti tehty. Taattua J.K Rowlingia. Tarinassa oli hienoja ja jännittäviä juonenkäänteitä ja huumoriakin oli mukana mutta myös draamaa ja rakkaustarinaa niiden hienojen kohtausten ja erikoistehosteiden ohella. Suosittelen elokuvaa kaikille ja ehdottomasti 3D:nä.
Always look on the brightside of the life...
Bamxe
Käyttäjä
Info
0

  • mies
  • Poissa Poissa
"Kaikkea pitää kokeilla paitsi omaa siskoa"
Viestejä: 38
Käyttäjien äänet: +11
Ikä: 23
tallennettu
Viimeks tuli käytyä kahtomassa tuo uusin Halloween Savonlinnan Olavissa. Elokuva oli ihan ok, ei mitään järisyttävän mahtavaa mutta ei nyt mikään huonokaan. Jatkoi hyvin Halloween- elokuvien sarjaa. Elokuvien sarjana ehkä hieman tylsähkö kun samat asiat toistuu elokuvasta toiseen mutta ei pidä antaa sen häiritä :laugh:.
SuQ
Käyttäjä Eat , sleep, jdm ★( ͡° ͜ʖ ͡°)★ (•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿
Info
0

  • mies
  • Poissa Poissa
"★Vastustuskyky nousee kun ei käytä hanskoja. ★"
Viestejä: 2697
Käyttäjien äänet: +1346
Ikä: 24
tallennettu
Viimeks tuli katsottua Mikkelissä Mielensäpahoittaja elokuva. Oli ihan jeppis.
Naiset on kun parkkipaikat, parhaat on viety ja vapaat on vammasille
I need money, not a job
A=Anna L=Lapsille K=Kori O=Olutta
Juosten baariin, kontaten kotia
Ei se vauhti tapa, vaan se vitun äkkipysähdys
Olennaista on, että pelkoa ei tunneta - tai myönnetä
http://www.ilotulite.org/index.php?topic=19926.msg354861#msg354861
 Setti 19-20 :3
An_dew
Käyttäjä
Info
0

  • mies
  • Poissa Poissa
Viestejä: 138
Käyttäjien äänet: +34
Ikä: 28
tallennettu
Vissiin Rambon - Last Blood.. Ei jaksa käydä kun tyyliin 1-4krt per vuos
Sivuja: 1 2 [3]   Siirry ylös
Rekisteröityneenä käyttäjänä voit osallistua keskusteluun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy!


 
Ilotulite.org jatkaa suomalaisen ilotuliteyhteisön perinnettä. Lue lisää...

Hae sivustolta


Tarkempi haku...