Paras suihku jonka olette ampuneet? | Ilotulite.org


Paras suihku jonka olette ampuneet?

Sivuja: [1] 2  Kaikki   Siirry alas
tjoki
Käyttäjä
Info
0
Paras suihku jonka olette ampuneet? « : 03.01.2011 10:40:25 »

 • Poissa Poissa
Viestejä: 39
Käyttäjien äänet: +6
tallennettu
En ole varma mihin osioon pitäisi postata, mutta avataan keskustelu aiheesta SUIHKUT!

NYT, kun kilon patoja alkaa olla pilvin pimein, missä ovat isot suihkut? Itse pidän kunnon suihkuja erittäin näyttävinä, ja ilmeisesti niiden valmistaminenkin on huomattavasti patoja halvempaa, joten niissä ruutia on enemmän rahalle.

Olen ampunut aika monta suihkua, ja edelleen kärkipaikkaa pitää ETNA VAASI vuodelta 2006.

SIJA 1. ETNA VAASI: 200g. Suihkuttaa erittäin tuuhean ja korkean cräckling patsaan joka TODELLA rytisee ja paukkuu. Kestokin noin minutin luokkaa. Yleisöstä kuului aika monta " ei jumalaut.. ei saatan... mitä tykitystä.. WOW" äännähdyksiä tätä tulittaessa. :)

Sija 2. KULTASUIHKU: Tämä tynnyrin muotoinen ilotulitus OY:n suihku oli yllätys hyvä. Pitkäkestoinen ja välillä heittäytyy todella villiksi cräcklingin kanssa.

Sija 3. Pako Kakolasta. Asiallinen ja vaihteleva pitkäkestoinen suihku, jota ei kylläkään ole moneen vuoteen näkynyt missään.

Sija 4. Tuliwuoristo/Tulisuudelma BIG. Hintaansa nähden näyttävät suihkut. Joskin jäävät kyllä reilusti kärjestä. Eivät luo samanlaista WOW efektiä kuin Etna Vaasi ja Kultasuihku

Sija 5. Sprinkle parade. Periaatteessa ihan hieno suihku. Hiukan vaisut efektit kuitenkin. Ihmettelen miten esim. kultasuihkuun on saatu pakattua niin paljon enemmän ryskettä vaikka pyromassa sama. Mutta kyllä tämä hintaansa nähden on ihan ok.

Sija 6. Kestohitti/Riemuhitti prismasta. Yllättävän hienot suihkut. Joskin hintaansa nähden 10e hieman vaisut. Jos hinta olisi sama kuin tuliwuoristolla, olisi parempi. vaihtelevuutta ja villiä cräcklingiä välillä.

Sija 7. Flamenco. 240g suihku. Ei ollut sen parempi kuin 200g tulisuudelma, ja hinta oli 11e. En suosittele

Sija 8. Raaka peli. Kesto hyvä, mutta aika laimeaa efektiä jatkuvasti. Jos näitä ampuisi 5 yhtä aikaa ehkä sitten... ei oikein iske

Sija 9. Etnat sun muut pienet tuliwuoret. Hintaansa nähden ihan ok, mutta.. jos kunnon suihkua hakee niin ei. Alle 20s kesto ei mairittele

Sija 10. Mammoth Fountain. Aika huono suihku.

Sija 11. Nuoruuden lähde. Tosi huono suihku. Mielestäni keijulta löysä esitys markkinoida tätä "hienona" suihkuna. Ei tästä nauti edes lapset, naiset eikä kissat eikä koirat

P.S Lisäksi joitain muita suihkuja joita en nyt muista. Esim. olisikohan ollut pyro paratiisi tms. pieni kolmion muotoinen suihku joka oli aika kipakka kokoonsa nähden. Sanoisin, että menisi sijoille 4-6. Kun en ole varma nimestä, en tähän postaa.

MITÄ SUIHKUJA TE OLETTE AMPUNEET? Ja mikä teki vaikutuksen?

Laitetaanhan Keijun pojille ukaasia että tekevät ensi kaudeksi sellasen suihkun että raavas mieskin säikähtää!


Denver
Käyttäjä
Info
0
Vs: Paras suihku jonka olette ampuneet? « Vastaus #1 : 03.01.2011 10:58:06 »

 • Poissa Poissa
Viestejä: 762
Käyttäjien äänet: +281
tallennettu
Paras suihku jonka olen ampunut on varmaankin muutama vuodenvaihde sitten ampumani ilotulitus oy:n jättisuihku, jonka nimeä en muista. Joka tapauksessa suihku oli erittäin näyttävä kun se kasvoi n.4-5 metrin korkuiseksi ja se hopeaefekti oli todella katsomisen arvoinen, toisessa samanlaisessa suihkussa oli efektinä crackling mikä myös sai niin yleisön kuin sytyttäjän haukkomaan henkeään.

Muita hyviä suihkuja ovat olleet pako kakolasta pitkällä kestollaan ja erilaisilla hienoilla efekteillä. Swiss fantasy fountain oli myös erilaisilla hienoilla efekteillä ja pitkäkestoisuudellaan hienoa katsottavaa. Joskus aikoinaan oli keiulla myynnissä egyptin aarteet -suihku, jossa oli hieno kultainen efekti ja suihkun korkeuskin oli jotain 3 metriä. Maailman keisari oli myös joskus erittäin hieno erilaisilla väreillään ja pitkäkestoisuudellaan, sen lisäksi se oli vielä älyttömän halpa. Raaka peli oli myös hyvä 7 erilaisella efektillä ja pitkäkestoisuudella varustettuna. Topin töpötin rakettikeiulta oli myös hienoa katsottavaa, erityisesti se rätinälopetus oli hieno.

Itse arvostan suihkuissa erityisesti niiden paloaikaa, suihkun korkeutta, mahd.monta erilaista efektiä joissa hyvänä plussana arvostan rätinää ja vihellystä, joita pitää hyvissä suihkuissa olla efektinä. Siinäpä muutama. Joku paukahteleva suihku voisi myös olla kiva uutuus.
Always look on the brightside of the life...
Cafi
Käyttäjä
Info
0
Vs: Paras suihku jonka olette ampuneet? « Vastaus #2 : 03.01.2011 11:20:57 »

 • mies
 • Poissa Poissa
Viestejä: 1115
Käyttäjien äänet: +31
tallennettu
Vastataan nyt vähän lyhyemmin ku edelliset herrat, eli itseni mielestä TuliWuoristo vai onko se nykyään TuliWuori minkä saa keiusta 4-6e hintaan, on mielestäni kyllä itse ampumista suihkuista paras. Todella hienon näkönen kultasuihku joka nousee yllättävän korkeelle, ja kesti kauan. Ja hyvänä kakkosena tulee Tulisuudelma Big, jossa on myös korkea suihku, ja se loppu on mahtava. Kyl nää on mun top yksittäiset suihkut, noita pienempiä en jaksa luetella mitä on tukkupaketeissa.
Every man has to go through hell to reach his paradise.
konen
Käyttäjä
Info
0
Vs: Paras suihku jonka olette ampuneet? « Vastaus #3 : 04.01.2011 04:06:07 »

 • mies
 • Poissa Poissa
Viestejä: 1323
Käyttäjien äänet: +828
tallennettu
Suurimman vaikutuksen on tehnyt ilman muuta vanha Vesuvius. Tehokas niinkin pieneksi suihkuksi ja halpakin vielä. Pyroparatiisi on näistä pitkäkestosista suihkuista tehnyt vaikutuksen.

Monissa suihkuissa kyllä ärsyttää se, että niissä on rätinää, kun sitä ei tarvitsisi olla ollenkaan. Suihku näyttää ja kuulostaa nätiltä ilman rätinää.
Taas mennään
Munkkinen *
Ylläpito
Info
0
Vs: Paras suihku jonka olette ampuneet? « Vastaus #4 : 04.01.2011 12:26:47 »

 • Poissa Poissa
"Iso Paha Admin"
Viestejä: 1233
Käyttäjien äänet: +105
tallennettu
Itsekin petyin tähän isojen suihkujen saatavuuteen. Maahantuojilla oli yli vuosi aikaa luoda uutta valikoima suihkujen osalta, mutta kukaan ei näköjään saanut mitään aikaseksi. Ainut isoista suihkuista, jota sai suoraan hyllystä, taisi olla Tulitemestareiden Flamenco, ruutia 240g. Se taas mitenkään erityisen näyttävä ollut, vaikka efekti olikin ihan hieno. Ja lisäksi se oli aivan liian kallis, 12e/kpl.

Onneksi tuli tilattua muutama Keiun A-fountain. Ne olivat todella hienoja, ehdottomasti parhaita näkemiäni suihkuja. Todella korkea, äänekäs ja näyttävä suihku. Kestoakin löytyi sopivasti, ei liian lyhyt, mutta niihin ei ehtinyt myöskään tylsistyä. Ja hintakin oli vain 8e/kpl. Ruutia oli 250g. Video: A-fountain '10

Toiseksi paras näkemäni suihku on ollut Tulitemestareiden Tulitepata-lajitelman padoissa. Todella korkea, kirkkaasti ja kovaa rätisevä suihku. Tätä settiä ei tosin pelkkien suihkujen takia kannattanut ostaa, sillä hintaa oli 50e/3 padan setti.

Todellakin toivon, että tälle vuodelle saadaan kunnon valikoima myös suihkujen osalta. Iso, korkea ja voimakkaasti rätisevä suihku on vaan jotain niin hienoa.
Krisu^
Käyttäjä
Info
0
Vs: Paras suihku jonka olette ampuneet? « Vastaus #5 : 04.01.2011 13:14:48 »

 • mies
 • Poissa Poissa
Viestejä: 1362
Käyttäjien äänet: +31
tallennettu
Varmastikin tuo tulitemestareiden "tulirumpu" -suihkupata joskus muinoin 2007-2008 vuodenvaihteessa. Maksoi 10e ja kesti varmaan toista minuuttia, lopussa upea cracklingsuihku joka rätisi ja kovaa. Toisena on varmaan tuo keiun tuliwuoristo, upea sekin ja hinta ei päätä huimaa. Suihku hipoo varmastikin neljää metriä loppuvaiheilla, ja kestääkin aika pitkään.

Joskus olisi kyllä upea kokea 1kg suihku, joka suihkuttaisi melkein kymmeneen metriin. Noilla pyromassamäärillä se ei varmaankaan olisi kovin vaikeaa. Tuollaisesta voisi maksaa jo toista kymppiä, joka varmasti olisi hintansa väärti. En pistäisi vastaan, vaikka tämmöinen löytyisi Keijon valikoimista joskus tulevaisuudessa... ;)
pöp
tailsthefox
Käyttäjä Nuori kettu
Info
0
Vs: Paras suihku jonka olette ampuneet? « Vastaus #6 : 04.01.2011 14:48:26 »

 • mies
 • Poissa Poissa
"~ Eräilvus"
Viestejä: 584
Käyttäjien äänet: -35
Ikä: 26
tallennettu
Tukun tulivuori :)
Seuraavana vuonna tulee "maailman hienoin suihku" Fancy flower ostettua keiulta :)
Kokki kolmonen joka harrastaa kalastusta ja kokkailua, kannattaa lukkoa ja ilvestä jääkiekossa.
Cranding
Käyttäjä
Info
0
Vs: Paras suihku jonka olette ampuneet? « Vastaus #7 : 04.01.2011 15:00:03 »

 • Poissa Poissa
"Ilmapommien suuri ystävä :)"
Viestejä: 966
Käyttäjien äänet: -5
Ikä: 24
tallennettu
Tokmannin tulivuoret oh hienoi. Rätisee todella kovaa, ja nousee ehk jotain 2-3metrii. Eikä kestä liikaa (oisko noin 20-30 sekunttia). Sellane kovaa rätisevä, ja nousukorkeus vois olla jotain 10-15 metrin luokkaa niin vois olla aika kova.
Ilmapommien suuri ystävä :)
Piki
Käyttäjä
Info
0
Vs: Paras suihku jonka olette ampuneet? « Vastaus #8 : 04.01.2011 19:59:00 »

 • Poissa Poissa
Viestejä: 1434
Käyttäjien äänet: +54
tallennettu
Tokmannin tulivuoret oh hienoi. Rätisee todella kovaa, ja nousee ehk jotain 2-3metrii. Eikä kestä liikaa (oisko noin 20-30 sekunttia). Sellane kovaa rätisevä, ja nousukorkeus vois olla jotain 10-15 metrin luokkaa niin vois olla aika kova.
Nämä ovat olleet aika lailla hienoimpia, vaikka olen nähnyt esimerkiksi Nuoruuden lähteen ja Tulisuudelma bigin. Kova rätinä ja kirkkaat efektit.
cyborg
Käyttäjä
Info
0
Vs: Paras suihku jonka olette ampuneet? « Vastaus #9 : 04.01.2011 20:15:34 »

 • mies
 • Poissa Poissa
Viestejä: 221
Käyttäjien äänet: +12
Ikä: 29
tallennettu
Taitaa olla raakapeli tai super etna... en enään ole oikeen suihkuista välittänyt.
vuokko
Käyttäjä
Info
0
Vs: Paras suihku jonka olette ampuneet? « Vastaus #10 : 04.01.2011 21:13:20 »

 • mies
 • Poissa Poissa
Viestejä: 176
Käyttäjien äänet: +33
Ikä: 39
tallennettu
Omasta mielestä kaunein kuluttajatuote, jota olen koskaan ampunut on ollut IlotulitusOy:n myymä neljä pientä suihkua yhdistänyt tuote, jonka nimi muistaakseni oli Suhinasiskot.

Se oli kuin kokonainen näytös. Alku loppu ja juoni. Efekti ei ollut suuri, mutta kesto oli tarpeeksi pitkä ja rytmitys sopiva. Yleensä en loihe lausumaan ajatuksia tuotteista, mutta sanainen arkkuni avautui ja totesi kanssaolijoille, että tuohan oli kaunis.
reiketti
Käyttäjä
Info
0
Vs: Paras suihku jonka olette ampuneet? « Vastaus #11 : 04.01.2011 21:17:34 »

 • Poissa Poissa
Viestejä: 239
Käyttäjien äänet: -11
tallennettu
Istellä ei ole juuri muita kun pikkusuihkuja ollut, mutta täytyy sanoa että tukun pikkusuihkut ovat kyllä hinta-laatu suhteeltaan todella hyviä ja näyttäviä!
Gurgo
Käyttäjä
Info
0
Vs: Paras suihku jonka olette ampuneet? « Vastaus #12 : 04.01.2011 21:50:22 »

 • mies
 • Poissa Poissa
Viestejä: 540
Käyttäjien äänet: +9
Ikä: 26
tallennettu
Ei ole hirveästi noita suihkuja ollut, mutta Tokmannin Tulivuori oli ihan hieno joskus pari vuotta sitten.
Joskus oli Raaka peli suihku ja oli sekin ihan hieno.
Hinta/laatusuhteeltaan parhaat on prisman mini Etnat ja ne Rakettitukun tulivuoret 6kpl/pkt.
Osmo
Käyttäjä
Info
0
Vs: Paras suihku jonka olette ampuneet? « Vastaus #13 : 04.01.2011 22:33:37 »

 • mies
 • Poissa Poissa
"Uudenvuoden vaihtumisia nähty jo v. 1988 lähtien"
Viestejä: 1308
Käyttäjien äänet: +398
tallennettu
Topin Töpötin! Tulipallosuihkua ja lopuksi rätinää, noin 30 sekuntia. Tosin hinnat oli alussa 10mk, sitten 2e, 2,5e ja lopulta taisi olla 3e.. Kallistumisen vuoksi jäi joinakin vuosina väliin, kunnes poistui äkisti myynnistä, mutta hintansa väärti se silti aina oli ja suosikki takavuosina.
Sitten myös Maailman keisari Rakettikeiulta myöskin ja Täyskäki oli kans ihan hieno, vaikkakin tämä nykyinen Anopin sähinät (Rakettitukusta) on tavallaan pidennetty versio siitä.
Uudemmista tulisuihkuista ääniä menisi varmasti Sprinkle Paradiselle, paitsi että se jäi nyt aattona ampumatta uupumuksen vuoksi...
Raakapeli oli mukavan pitkäkestoinen ja hieno, kun sitä katseltiin perheen kanssa uutenavuotena 2003-04 pilkkopimeässä, alta kymmenen metrin päästä. Myös joskus syksyn pimeillä vuonna 2004-2005, vierailulla meillä mökillä ollut eno ampui Tulisuudelma tulivuorisuihkun siskonsa merkkipäivän kunniaksi. Silloin kipinäsuihku nousi komeasti varmaan kolmeen neljään metriin illan pimeydessä, kärventäen samalla hienosti pyykkinarua :D Siihenkös siltä illalta tunnelma saikin hauskan päätöksen, kun me muut naurettiin enon kömmähdykselle. Seuraavana päivänä olikin vähemmän iloinen, pahasti nokeentuneen pyykkinarun puhdistus... Tässä siis meidän eno toi ja ampui tuon tulivuorisuihkun juuri meitä lapsia ajatellen, mikä oli jäänyt venetsialaisista vissiinkin yli, jos oikein muistan. Minä en sitä siis ampunut :)
Ilotulitteet ovat kuin sähkölaitteita. Jos savun päästää ulos, laite ei toimi enää.

Suhnusetti 2019 --> http://www.ilotulite.org/index.php?topic=19920.0 1209

Seuraako feispuukki sinua? Seuraa sinä muita! http://www.ilotulite.org/index.php?action=who
santtu 2
Käyttäjä
Info
0
Vs: Paras suihku jonka olette ampuneet? « Vastaus #14 : 04.01.2011 22:45:24 »

 • Poissa Poissa
Viestejä: 774
Käyttäjien äänet: +44
tallennettu
Mielestäni paras suihku minkä olen koskaan nähnyt on sisilian suihku lidlistä. Hinta oli muistaakseni edullinen ja tuotteen efektin koko oli valtava. Ostin sen muistaakseni 08-09 vuoden vaihteessa. 09-10 vuodenvaihteessa minulla oli 2 kpl tulivuorisuhkuja ja olivat upeita nekin.
Sivuja: [1] 2  Kaikki   Siirry ylös
Rekisteröityneenä käyttäjänä voit osallistua keskusteluun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy!


 
Ilotulite.org jatkaa suomalaisen ilotuliteyhteisön perinnettä. Lue lisää...

Hae sivustolta


Tarkempi haku...